Inkomstenbelasting

Wanneer u een uitnodiging ontvangt van de belastingdienst om aangifte Inkomstenbelasting in te dienen, dan bent u verplicht dit voor 1 mei van het daarop volgende jaar te doen. U kunt zelf, of uw belastingconsulent kan namens u, uitstel aanvragen zodat u wat langer de tijd heeft om de benodigde gegevens bij elkaar te zoeken. Wanneer u uitstel aanvraagd voor uw aangifte Inkomstenbelasting dan ontvangt u tevens uitstel voor het eventueel aanvragen van toeslagen over het afgelopen jaar.

Ook wanneer u woonachtig bent in het buitenland maar inkomen en/of vermogen geniet uit Nederland, kan de belastingdienst u vragen aangifte Inkomstenbelasting te doen. Neem contact met ons op, zodat wij het juiste aangiftebiljet tijdig voor u in kunnen dienen.

Wilt u de verzorging van uw aangifte Inkomstenbelasting dit jaar uitbesteden ? Neemt u dan contact met ons op. Na inventarisatie van uw persoonlijke situatie, ontvangen wij de benodigde gegevens graag van u. Dit mag persoonlijk maar ook via post, e-mail of fax.
Na invulling van de aangifte controleren wij natuurlijk ook of u recht maakt op toeslagen zoals de zorgtoeslag, kindgebonden budget of de huurtoeslag.

Neemt u contact met ons op voor onze gunstige tarieven.