Jongeren

Wanneer je als jongere het afgelopen jaar een vakantiebaan of bijbaantje hebt gehad, dan heb je waarschijnlijk teveel belasting betaald. Dit kun je terugvragen bij de belastingdienst. Dit kan zelfs tot 5 jaar terug, dus vanaf 2010 !

Op basis van NO CURE-NO PAY verzorgen wij dit graag voor jou ! Dit houdt in dat wij alleen het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting bij jou in rekening brengen, wanneer jij ook daadwerkelijk geld van de belastingdienst terug krijgt.

Wat heb je nodig ?
Je hebt je jaaropgave nodig die je hebt ontvangen van je werkgever(s). Heb je geen jaaropgave ? Pak dan je laatste salarisstrook erbij die je dat jaar hebt ontvangen.

Wat kost het jou ?
Wij werken op basis van het zogenoemde NO CURE – NO PAY principe. Dit houdt in dat wij aan de hand van de van jouw ontvangen gegevens controleren of jij belastinggeld terug kan krijgen.

– Zo ja, dan sturen wij de aangifte aan de belastingdienst in en ontvang je van ons een uitdraai van de aangifte. De belastingdienst zal na verwerking van de aangifte het geld aan je uitbetalen. Wij brengen bij jou € 35,- incl. BTW per aangifte per jaar in rekening;

– Zo nee, de aangifte wordt in overleg met jou wel of niet ingestuurd aan de belastingdienst. Je bent ons geen geld verschuldigd.

Hoe gaat het in zijn werk ?
Vraag het aanmeldformulier bij ons aan via de mail of telefoon.

 

Tel: 0187-489560

Wij mailen of sturen jouw het aanmeldformulier toe. Na ontvangst van het aanmeldformulier en je jaaropgave(n) gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag !